Lattianvalu

Kuivasirotelattia

Kuivasirotelattia on tyylikäs ja käytännöllinen valinta niin sisä- kuin ulkotiloihinkin, sillä sen pinta on iskunkestävä ja helppohoitoinen, ja sen pinnalle levitettävä Endurable sealer suoja-aine tekee pinnasta helposti puhdistettavan. Kuivasirotelattia voidaan tehdä monenlaisiin tiloihin; omakotitaloihin, halleihin, terasseihin ja autotalleihin. Tarjoamme kuivasirotelattian valmistuksen yhtenä kokonaisuutena, johon sisältyy betonin toimitus, valu- ja sirotetyö,  Semquartz-kuivasirotteet sekä Endurable sealer suoja-aine ja sen lakkaus ennen muuttoa.

Vaatii ennakkosuunnittelua

Kuivasirotelattia vaatii vahvemman pohjan (lattian vahvuuden tulee olla 100 mm) sekä paksumman raudoituksen, ja näin ollen päätös sirotelattian asentamisesta on tehtävä jo ennen styroksitöiden aloittamista. Asianmukaisilla pohjatöillä vältytään hallitsemattomilta halkeamilta. Halkeilut ohjataan suunniteltujen liikuntasaumojen kohdalle. Mikäli siis suunnittelet kuivasirotelattiaa omakotitaloon, otathan hyvissä ajoin yhteyttä, jotta voimme kertoa lisää ennakkovalmisteluista.

Sirotetyön aikana

Muistathan huolehtia riittävästä lämmityksestä valun aikana. Myös riittävä ilmanvaihto on tarpeen, sillä sirotepinta tehdään bensakäyttöisillä koneilla.

Sirotelattian jälkihoito

Valun jälkeisenä aamuna lattia peitetään suodatinkankaalla ja kangas kastellaan läpimäräksi, joten varmistathan, että työmaalla on vettä saatavilla. Märän suodatinkankaan päälle laitetaan rakennusmuovi. Lattiaa jälkihoidetaan näin kaksi viikkoa. Sen jälkeen muovit ja suodatinkangas poistetaan ja lattia suojataan vielä vanerilla, jottei valmiiseen pintaan tulisi vaurioita rakennusaikana. Vanerisuojukset poistetaan ja pinnat lakataan vasta juuri ennen rakennuksen käyttöönottoa.

Semquartz-kuivasirotteet

Käytämme sirotelattioissa laadukkaita Semquartz-kuivasirotetteita. Katso lisätietoja esitteistä.

Soita ja kysy tarjous lattianvalusta!

Markus 0400908782