Lattianvalu

Kuivasirotelattia

Kuivasirotelattia on tyylikäs ja käytännöllinen valinta niin sisä- kuin ulkotiloihinkin, sillä sen pinta on iskunkestävä ja helppohoitoinen, ja sen pinnalle levitettävä Endurable sealer suoja-aine tekee pinnasta helposti puhdistettavan. Useista eri värivaihtoehdoista löytyy sopiva ratkaisu monenlaisiin tiloihin; omakotitaloihin, halleihin, terasseihin ja autotalleihin. Tarjoamme kuivasirotelattian valmistuksen yhtenä kokonaisuutena, johon sisältyy betonin toimitus, valu- ja sirotetyö, valitsemasi Semquartz-kuivasirotteet sekä Endurable sealer suoja-aine ja sen lakkaus ennen muuttoa.

Vaatii ennakkosuunnittelua

Kuivasirotelattia vaatii vahvemman pohjan (lattian vahvuuden tulee olla 100 mm) sekä paksumman raudoituksen, ja näin ollen päätös sirotelattian asentamisesta on tehtävä jo ennen styroksitöiden aloittamista. Asianmukaisilla pohjatöillä vältytään hallitsemattomilta halkeamilta. Halkeilut ohjataan suunniteltujen liikuntasaumojen kohdalle. Mikäli siis suunnittelet kuivasirotelattiaa omakotitaloon, otathan hyvissä ajoin yhteyttä, jotta voimme kertoa lisää ennakkovalmisteluista.

Sirotetyön aikana

Muistathan huolehtia riittävästä lämmityksestä valun aikana. Myös riittävä ilmanvaihto on tarpeen, sillä sirotepinta tehdään bensakäyttöisillä koneilla.

Sirotelattian jälkihoito

Viimeistään valua seuraavana aamuna lattia peitetään suodatinkankaalla. Kangas kastellaan läpimäräksi, joten varmistathan, että työmaalla on vettä saatavilla. Tämän jälkeen lattia peitetään muovilla kahdeksi viikoksi. Kun muovit poistetaan, lattia suojataan vielä vanerilla, jottei valmiiseen pintaan tulisi vaurioita rakennusaikana. Vanerisuojukset poistetaan ja pinnat lakataan vasta juuri ennen rakennuksen käyttöönottoa.

Semquartz-kuivasirotteet

Käytämme sirotelattioissa laadukkaita Semquartz-kuivasirotetteita. Katso vaihtoehdot esitteistä. 

Soita ja kysy tarjous lattiavalusta!

Markus 0400908782