Betonilattian valu

Olipa projektisi sitten pieni tai suuri, toteutamme kaikki lattiavalut 15 vuoden vankalla kokemuksella. Valmistamme omakotitalojen, erillistalojen, rivitalojen, autotallien, hallien kuin vaikkapa terassienkin betonilattiat, niin yksityishenkilöille kuin rakennusalan yrityksillekin.

Teemme työmme aina asiakkaan parasta ajatellen; Tarkistamme, että valmistelut on tehty oikein ja teemme tarvittaessa niiden korjaukset. Tarkistamme, että valmiiden pintojen suojaukset ovat riittävät, varmistamme riittävät kylpyhuoneiden kaadot. Tarkka työnjälkemme takaa sen, että lattiat ovat suorat ja näin pinnoittajan oikomiskustannukset jäävät minimaaliseksi.

Toimintatapamme pitää hintamme kilpailukykyisenä. Tarjouksemme sisältää aina betonilattian valmistuksen yhtenä kokonaisuutena valutöineen ja betonin toimituksineen.

Huomioitavaa ennen valua

Valupäivänä työmaalle tulee mahtua sekä betoninkuljetusauto että säiliöauto. Huomioithan, että emme voi sulkea yleistä tietä. Varmista, ettei valun ajalle satu muita tavarantoimituksia.

Betoni lasketaan letkulla talon sisälle. Korot tarkistetaan laserilla ja betoni linjataan suoraksi linjareita käyttäen. Linjaamisen jälkeen betonin pinta hierretään puuhiertimellä ja liipataan teräsliipalla sileäksi. Muistathan, että betonin pumppaamisessa on aina riskinsä, joten mikäli tulet katsomaan lattian valua, pidäthän valuun riittävän välimatkan.

Valupäivänä

Valua seuraavana päivänä lattia suojataan rakennusmuovilla kahdeksi viikoksi halkeilun estämiseksi. Normaaliolosuhteissa, kun kosteuden poistosta on huolehdittu ja lämpötila pidetty optimaalisena (10-15 astetta), kuivuu lattia noin sentin viikossa. Muistathan, että lopullinen kosteuden tarkistus tehdään mittaamalla. Mikäli käytetään nopeammin päällystettävää betonia ja olosuhteet pidetään optimaalisina, on kuivuminen vieläkin nopeampaa.

 

Lattian jälkihoito

Huolehdi talon riittävästä lämpötilasta (10-15 astetta). Suojaa ikkunat ja esimerkiksi hirsiseinät aina 1,5-2 metrin korkeuteen saakka. Talviaikaan ikkunat ja ovet on hyvä suojata kokonaan valun aikaisen kosteuden vuoksi. Lämpimään vuodenaikaan tulisi estää liian kova ilmavirta talon sisällä peittämällä talon aukot. Varmista, että kaivoille on mahdollista tehdä riittävä kaato (10-15 mm/m). Huolehdithan, että talon lähettyvillä on virtalähde työvalojamme varten.

Lisätietoja valuvalmisteluista voit kysyä numerosta 040 090 8782.

Soita ja kysy tarjous lattiavalusta!

Markus 0400908782 | Niina 0451646895