Lattianvalu

Betonilattian valu

Olipa projektisi sitten pieni tai suuri, toteutamme kaikki lattianvalut 15 vuoden vankalla kokemuksella. Valmistamme omakotitalojen, erillistalojen, rivitalojen, autotallien, hallien kuin vaikkapa terassienkin betonilattiat, niin yksityishenkilöille kuin rakennusalan yrityksillekin.

Teemme työmme aina asiakkaan parasta ajatellen. Tarkka työnjälkemme takaa sen, että lattiat ovat suorat ja näin pinnoittajan oikomiskustannukset jäävät minimaaliseksi.

Toimintatapamme pitää hintamme kilpailukykyisenä. Tarjouksemme sisältää aina betonilattian valmistuksen yhtenä kokonaisuutena valutöineen ja betonin toimituksineenn

Huomioitavaa ennen valua

Huolehdi talon riittävästä lämpötilasta (10-15 astetta). Suojaa ikkunat ja esimerkiksi hirsiseinät aina 1,5-2 metrin korkeuteen saakka. Talviaikaan ikkunat ja ovet on hyvä suojata kokonaan valun aikaisen kosteuden vuoksi. Lämpimään vuodenaikaan tulisi estää liian kova ilmavirta talon sisällä peittämällä talon aukot. Varmista, että kaivoille on mahdollista tehdä riittävä kaato (10-15 mm/m). Huolehdithan, että talon lähettyvillä on virtalähde työvalojamme varten.

Lisätietoja valuvalmisteluista voit kysyä numerosta 040 090 8782.

Valupäivänä

Valupäivänä työmaalle tulee mahtua sekä betoninkuljetusauto että säiliöauto. Huomioithan, että emme voi sulkea yleistä tietä. Varmista ettei valun ajalle satu muita tavarantoimituksia.

Betoni lasketaan letkulla talon sisälle. Betoni linjataan suoraksi linjareita ja laseria käyttäen. Linjaamisen jälkeen betonin pinta hierretään puuhiertimellä ja liipataan teräsliipalla sileäksi. 

 

 

Lattian jälkihoito

Valua seuraavana päivänä lattia täytyy suojata rakennusmuovilla kahdeksi viikoksi halkeilun estämiseksi. Normaaliolosuhteissä, kun kosteuden poistosta on huolehdittu ja lämpötila pidetty optimaalisena (10-16 astetta), kuivuu lattia noin sentin viikossa. Muistathan, että lopullinen kosteuden tarkistus tehdään mittaamalla. Mikäli käytetään nopeammin päällystettävää betonia ja olosuhteet pidetään optimaalisina, on kuivuminen vieläkin nopeampaa. 

Soita ja kysy tarjous lattiavalusta!

Markus 0400908782